close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

  Nume (obligatoriu)

  E-mail (obligatoriu)

  Telefon (obligatoriu)

  Observații

  chevron_left
  chevron_right

  BFR41B Freya – baterie stativa bucatarie grafit – gat rotund

  FREYA – Alegeri după culoare și necesități! Două culori și o multitudine de soluții. Aceasta este o ofertă pentru persoanele care caută finisaje ieșite din tipare. Culori uniforme, crom clasic sau poate o potrivire perfectă a culorii cu chiuveta? Gama de baterii Freya a fost creată cu scopul îndeplinirii acestor așteptări. Pentru ca soluția să se potrivească gustului fiecăruia dintre voi, puteți alege forma preferată a pipei, iar pentru cei care apreciază mai ales funcționalitatea, un
  model cu un pipă extractibilă și două tipuri de jeturi.

  O baterie perfectă pentru chiuvetă! Nuanțele de bej și negru se încadrează perfect în tendințele anului. Merită să le alegeți ca bază cromatică pentru accesoriile de bucătărie, deoarece va fi o alegere în tendințe și peste ani.


  Brand: Ferro

  Garantie: 5 ani

  Cere ofertă
  • cartus ceramic
  • montare cu un singur orificiu
  • aerator M22x1
  • pipa mobila
  • racorduri flexibile de conectare D3/8” - M10x1
  • grafit

  Gamele de baterii Ferro variaza de la moderne, cu inspiratie minimalista, pana la cele cu forme retro sau clasice. Varietatea presupune libertatea de a alege ceva care sa se potriveasca perfect cu ambientul pe care ti-l doresti. Designul bateriilor Ferro subliniaza si intregeste orice tip de interior, atat baia/bucataria cu amenajare clasica, cat si pe cea cu amenajare moderna.


  Poziția stabilă și sigură a companiei
  Grupul FERRO deține mai multe mărci de produse, inclusiv FERRO, Metalia  și Titania, ceea ce îi conferă un avantaj competitiv semnificativ și îi asigură o poziție puternică pe piață. FERRO se ocupă de menținerea standardelor de funcționare și dezvoltarea continuă a gamei de produse de înaltă calitate, aspect care permite menținerea unei game largi de clienți, creșterea încrederii în marcă și menținerea unei poziții stabile pe piață.


  Operațiuni pe scară largă
  Pe lângă activitățile sale din Polonia, Grupul FERRO își oferă produsele  în Europa și pe numeroase piețe externe, devenind unul dintre cei mai mari producători de instalații sanitare și obiecte sanitare din Europa Centrală și de Est. Produsele noastre sunt realizate la fabrica NOVASERVIS din Znojmo - Republica Cehă, precum și la alte câteva fabrici din Europa și Asia.


  Calitate ridicată a produselor
  Grupul FERRO depune eforturi constante pentru a obține cele mai sigure și calitative produse . FERRO pune un accent deosebit pe îndeplinirea tuturor cerințelor standardelor aplicabile, menținând parametrii tehnici, siguranța și funcționalitatea produselor sale la standarde înalte. Acest lucru este intărit de faptul că Grupul FERRO a implementat sistemul de management al calității ISO 9001:2008. Datorită atenției deosebite aduse calității, compania noastră a
  fost premiată și onorată în mod repetat pentru calitatea ridicată a produselor de către instituțiile de mediu și din industrie precum și de reviste de renume.


  Echipă de excepție
  Succesul grupului FERRO se datorează oamenilor din echipă. Acesta este considerat a fi cel mai valoros activ al Grupului.
  Cultura organizațională FERRO este creată de oameni cu pasiune și deschidere, motiv pentru care angajăm oameni excepționali asigurându-le o dezvoltare continuă.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.