close
close

Formular cerere ofertă

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab cupiditate dignissimos doloremque eligendi necessitatibus omnis.

  Nume (obligatoriu)
  E-mail (obligatoriu)
  Telefon (obligatoriu)
  Observații
  descopera

  Despre noi

  descopera

  Despre noi

   S.C. ONIT&CO S.R.L. este o societate comercială cu capital privat din 2003, societatea începându-și activitatea prin comercializarea centralelor pe gaz și lemn, urmând apoi, la scurt timp, să-și extindă gama de produse, activitatea societății fiind orientată către comerțul de centrale și materiale pentru instalații termice dar și sanitare. Noi suntem o echipă cu o vechime de aproape 20 de ani, specializată în domeniul comercializării instalațiilor termice și putem spune că, de la un an la altul, ne-am diversificat și mărit gama de produse pusă la vânzare. În calitate de distribuitor autorizat Immergas, Ariston, Chaffoteaux, Bosch, Vaillant, Viessmann, DE Dietrich, Purmo, Ferro, Ermetiq, Grohe, Salus, Computherm, Willo, Herz, Imppumps, Alca, Geberit, Liv, Cersanit, Ideal Standard, Alveus, Copa, Tiemme, Henco,Braun, RBM, oferim toată gama de produse ale distribuitorilor și producătorilor precizați mai sus. Totodată, în magazinul nostru puteți beneficia de consultanță de specialitate pentru alegerea echipamentelor, cât și pentru variantele tehnice de montaj și execuție a instalației de încălzire.

  Contact Icon
  expand_less
  Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.